Διαθεματικές συνεργασίες με ΤΠΕ 2014-2015 (Β' τάξη)

Άνθιμος Χαλκίδης, Μαρία Κονταξή, Θεοδώρα Πανοπούλου, Ντίνα Δαβάκη, Λένα Ξανθάκου, Βίκυ Γκίτζια, Έφη Στρίντζη, Ελένη Ζιάκα, Δημήτρης Διαμαντίδης και Χάιδω Καλλιτσάκη

Περιγραφή

Υποστήριξη των διαθεματικών συνεργασιών της Β' τάξης στο πλαίσιο της διεύρυνσης του μαθήματος της Πληροφορικής στις άλλες ειδικότητες.

Οι φετεινές συνεργασίες (2014-2015) κινήθηκαν στα πεδία των Μαθηματικών, της Νεοελληνικης Γλώσσας, των αρχαίων ελληνικών, των Αγγλικών και της Χημείας.

Στην ενότητα "έγγραφα" παρουσιάζονται οργανωμένα ανά συνεργασία και κατά περίπτωση: η περιγραφή και τα στοιχεία κάθε συνεργασίας, τα φύλλα εργασίας που χρησιμοποιήθηκαν, στοιχεία αξιολόγησης και επιλογές από τις εργασίες-δημιουργίες των μαθητών που αναπτύχθηκαν.

Φέτος συνεργαστήκαμε με τους συναδέλφους: Βίκυ Γκίτζια, Ντίνα Δαβάκη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Ελένη Ζιάκα, Λένα Ξανθάκου, Χάιδω Καλλιτσάκη, Θεοδώρα Πανοπούλου, και Έφη Στρίντζη .

Δεν ολοκληρώθηκαν (ξανά) ιδέες και σχεδιασμοί για συνεργασία στα πεδία των Γαλλικών/Γερμανικών, της Μουσικής και μαθημάτων Γλώσσας.  

Μαρία Κονταξή - Άνθιμος Χαλκίδης

Κωδικός: G32335
Σχ. Μονάδα: Νομός Αττικής - Α' Αθήνας » Δευτεροβάθμια εκπαίδευση » 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ

Ημερολόγιο

Ανακοινώσεις

  • - Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -