Παρουσίαση/Προβολή

ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(0540800546) - ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΤΟΝΙΑ
Περιγραφή Μαθήματος
Στις Συνδέσεις Διαδικτύου θα βρείτε:
- Οδηγούς Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων και Οδηγούς Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών που αφορούν σε επιχειρήσεις διαφόρων ειδών τροφίμων.
Επίσης πληροφορίες που αφορούν τους καταναλωτές:
- Απάτη στην αγροδιατροφική αλυσίδα
- Διατροφικές συστάσεις
- Αλάτι - λιπαρά
-
Επισήμανση - Υποχρεωτικές πληροφορίες που πρέπει να αναγράφονται στην ετικέτα των τροφίμων
Πηγή: Διαδικτυακή Πύλη του ΕΦΕΤ
Στα έγγραφα:
Όλα τα θέματα της τράπεζας θεμάτων (ερωτήσεις και απαντήσεις)
Ημερομηνία δημιουργίας
Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα