Παρουσίαση/Προβολή

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ (ΤΜΗΜΑ ΣΤ & E)
(ΜΑΓ) - ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΣΙΑΛΑ
Περιγραφή Μαθήματος
Ο γενικός σκοπός είναι να μπορούν οι μαθητές να αναπτύξουν τεχνικές και επαγγελματικές δεξιότητες. Να αποκτήσουν δεξιότητες με βιωματικό τρόπο να μιμηθούν ρόλους και να εμπλακούν σε συνθήκες επαγγελματικής απασχόλησης.
Ειδικότερα με το μάθημα επιδιώκεται:
- Η εκμάθηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.
- Η εκμάθηση του εργαστηριακού εξοπλισμού και της χρήσης του.
- Να μάθουν τις κατηγορίες τροφίμων και τη διατροφική τους αξία.
- Η οργάνωση και ολοκλήρωση μιας δραστηριότητας.
- Η εκτέλεση συνταγών Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής.
Ημερομηνία δημιουργίας
Κυριακή 29 Μαρτίου 2020
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα